Markweg 10, 6883 JM Velp
+31 6 51 018 103

Home

[huge_it_slider id=”1 “]

Welkom op de website van de Eerste Velpse Modelbouw Club

Wij zijn een vereniging die zich bezig houden met het RC modelauto racen en op deze website vindt je zowel informatie voor leden, rijders, gastrijders maar uiteraard ook voor iedereen die graag eens kennis wil maken met onze vereniging en het rijden met RC modelauto’s.

Er wordt bij ons gereden in verschillende klassen. Alle elektro en brandstof aangedreven RC modelauto’s mogen buiten op ons permanente on-road asfalt circuit rijden. Ook worden bij ons door het gehele jaar heen diverse wedstrijden gehouden zoals bijv. De Nitro West, NRW Cup en de Tamiya Cup. U vindt een overzicht van deze wedstrijden in onze agenda.

Tevens hebben wij binnen een Mini-z circuit van 14m x 5m in ons clubgebouw liggen. Dit is voor Nederlandse begrippen een vrij groot circuit. Hier wordt elke vrijdagavond op gereden met Kyosho Mini-z 1/27 auto’s.

Deelt u de zelfde passie en bent u geïnteresseerd in deze hobby of in onze vereniging dan bent u altijd hartelijk welkom in ons eigen verenigingsgebouw aan de Markweg 10 (industrie terrein de Beemd) te Velp (Gld.). Voor openingstijden en verdere informatie kunt u op de betreffende buttons klikken.

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur van EVMC