Markweg 10, 6883 JM Velp
+31 6 51 018 103

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van EVMC
Leden krijgen een druppel voor het hek en een sleutel van de rijders stelling en mogen het hele jaar gebruik maken van de baan en deelnemen aan clubwedstrijden. Kijk in onze agenda voor het volledige overzicht van trainings- en wedstrijddagen.

Het lidmaatschap wordt voor onbepaalde tijd aangegaan en loopt gelijk aan een kalenderjaar. Een kalenderjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is NIET mogelijk, tussentijds aanmelden wel. Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk (mag per e-mail) en moet voor 1 november van het lopende verenigingsjaar bij de secretaris binnen zijn, alleen dan wordt het lidmaatschap voor het volgende verenigingsjaar als beëindigd beschouwd.

Kosten
Contributie voor nieuwe* en bestaande leden vanaf 18 jaar is € 223.-
Dit bedrag is opgebouwd uit het volgende:

– EVMC lidmaatschap € 100,00
DMC lidmaatschap/verzekering € 48,00
– een werkbijdrage* € 65,00
– inschrijfgeld € 10,00

Contributie voor leden tot en met 14 jaar bedraagt € 60.- per jaar (geen werkbijdrage) en voor leden van 14 t/m 17 jaar bedraagt € 80.- (geen werkbijdrage). DMC lidmaatschap/verzekering jeugd € 24,00

*Nieuwe leden betalen een eenmalige inschrijfkosten van € 10.- voor de DMC. Als je geholpen heb met het onderhoud van het clubgebouw, terrein, of tijdens wedstrijden dan wordt de werkbijdrage a € 65.- in mindering gebracht bij het volgende kalender jaar. Tevens krijg je een druppel (voor de poort) en een sleutel (voor de rijders stelling) zodat je altijd toegang hebt tot het circuit, hiervoor dient een borg van
€ 25.- te worden voldaan.

Het bedrag mag overgemaakt worden naar rekeningnummer: nl68rabo0313394288 t.n.v. EVMC Velp

Lid worden? Je bent van harte welkom, schrijf je nu in!
Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven. Je ontvangt van de EVMC een schriftelijke bevestiging van inschrijving en het te betalen bedrag voor het lidmaatschap van dat jaar of het gedeelte daarvan.

    Race klasse(n) *
    Klasse 1/5Klasse 1/8 ElektroKlasse 1/8 NitroKlasse 1/10 ElektroKlasse 1/10 Nitro
    Velden met een * zijn verplichte velden